Kirándulók Sportkör egy baráti társaság, akikben a hegyek, a túrázás, és a természet szeretete a közös. Csapatunk változatos összetételű: egyetemi hallgató,  doktorandusz, fûtésszerelõ, pincér, mérnök, informatikus sõt egyetemi tanár is tartozik közénk.

Nem kell megijedned ha még csak most tervezed, hogy elindulsz velünk, társaságunk minden egyes túra előtt megújul, a csapat legalább fele lecserélődik a többség csak az aktuális kiránduláson ismerkedik meg egymással.

Minden egyes túránkon igazi hegyi menedékházakban alszunk, melyek gépkocsival megközelíthetetlenek, így a hátunkon viszünk fel mindent, amire a kirándulás alatt szükségünk lehet. A hangulat kiváló, nem is lehet ez másképp magashegyi környezetben az erdőhatár környékén.

Lehet hogy meglepő, de a nemek aránya az egészséges ötven százalék körül mozog!

Baráti társaságunk hivatalos formája: Kirándulók Sportkör társadalmi szervezet.

Nyilvántartási szám: 2428.
Adószám: 18037865-1-20

 

Kirándulásainkon csak azon sporttársaink vehetnek részt, akik tagjai a Kirándulók Sportkörnek.

Éves tagdíjunk: 1000 Ft / fõ, melybõl fedezzük mûködési költségeinket (levelezési költségek, számlavezetési díj …), valamint közös használatú sportszereket vásárolunk (sátor, térképek …). Azon tagunk, aki egy évnél hosszabb ideig elmulasztja a tagdíj befizetését törlésre kerül a tagságból. (Természetesen, ha a következõ évben újra velünk szeretne kirándulni és befizeti az 1000 Ft / fõ tagdíjat, akkor újra taggá válik.)
Kérjük, tagdíjunkat készpénzben add, vagy utald az alábbi számlaszámra:
ERSTE BANK 11600006 00000000 42966364

Kirándulásaink hozzávetőleges költségérõl e-mailben kérhetsz tájékoztatást, honlapunkon szereplõ “árak” a várható költségek maximumát jelentik. Túráinkon bárki részt vehet, semmiféle felszerelésre illetve speciális ismeretre nincs szükséged, csak a bakancsod, a hátizsákod, és a hálózsákod hozd és jöhetsz is velünk!

Sportkörünk működésének célja, hogy összegyűjtsön mindenkit, aki szeret túrázni, különféle sportszereket biztosítson közös használattal tagjaink számára és a kirándulások lehető legszélesebb palettáját tegye elérhetővé.

KIRÁNDULÓK csapata egy baráti társaságnem profitorientált szervezetNem vagyunk utazási iroda.

Ha fel szeretnél iratkozni levelezõlistánkra, küldj egy e-mailt az info@kirandulok.hu címre!

Bízunk benne, hogy a következő kirándulásunk alkalmával találkozunk!

Tündi és Gábor