Térkép betöltése...

Dátum
Date(s) - 2019/03/01 - 2019/03/03
00:00

Helyszín
Koralpe

Kategória


SZERKESZTÉS ALATT!
2019-es úti célunk: Schneeberg / Magas-Tátra még gondolkodunk!
Síelni, snowboardozni, hótalpazni, és természetesen sítúrázni is lehet velünk jönni ! 
További képekhez kattints ide! 
Szállás: hegyi menedékházban (1966m!), a házban van melegvizes tusoló és fűtés is!
Ellátás: félpanzió +15 ezer Ft-ért (reggeli + vacsi). 
Létszám: 9 – 21 fő
Program:
Péntek: hajnalban 4.00-kor indulunk Budapestről (beszállás még Veszprémben, és Keszthelyen), reggel érkezünk a Koralpe síterep központi parkolójához (1627 m), ahonnan túraléccel/felvonóval jutunk fel az 1966m magasan levő házhoz (innen felejthetetlen kilátásban, naplementében és napfelkeltében lesz részetek!). Extrém rossz idő esetén nem megy a felvonó, ekkor ratrakkal és motoros szánnal jönnek a gyengébbekért, a bátrabbaknak gyalog kb 3/4-ed, 1 óra 🙂 felfelé.
Szombat és vasárnap: Aki síelni / snowboardozni szeretne, az vesz magának bérletet, a többiek jönnek velem sítúrázni (ehhez túraléc kell). A hótalpasok külön mennek, mutatok könnyű és gyönyörű útvonalat.
Vasárnap: a felvonók zárásakor hazaindulás.
Néhány gondolat a kirándulásról: 
Akinek még nem biztos a sítudása, annak tartunk egy kis oktatást. A sítúra útvonalak az első nap nagyon könnyűek, utána, ahogy belejön a csapat a sítúrába, egyre nehezítünk.
Koralpe síterep jól karbantartott, sok könnyű pályával rendelkező vidék, ideális hely tanulásra. 
A 3-napos síbérlet: 95 euro. (Síbérlet a sítúrásoknak, hótalpasoknak nem kell venniük!) Sí, túraléc, hótalp kölcsönzésében szívesen segítünk! Félpanziót is lehet kérni: bőséges reggeli + vacsi: 15000 Ft a három napra.

Jelentkezések

Foglalás zárva erre az eseményre.