Térkép betöltése...

Dátum
Date(s) - 2019/03/01 - 2019/03/03
00:00

Helyszín
Ötscher

Kategória


Összegyűlt a minimális létszám: MEGYÜNK, eddig 9-en vagyunk! 2019-es úti célunk: Ausztria, Ötscher (Großer Ötscher 1893m)
Síelni, snowboardozni, hótalpazni, és természetesen sítúrázni is lehet velünk jönni ! 
További képekhez kattints ide! 
Szállás: hegyi menedékházban (1418m), a házban van melegvizes tusoló és fűtés is!
Ellátás: bőséges reggeli.
Létszám: 9 – 21 fő
Program:
Péntek: hajnalban  indulunk Budapestről (beszállás még Veszprémben, és Keszthelyen), reggel érkezünk Läckenhof falu Ötscher-Lift parkolójába (900m),  ahonnan túraléccel/felvonóval jutunk fel az 1418m magasan levő házhoz (innen felejthetetlen kilátásban, naplementében és napfelkeltében lesz részetek!). Ha időben felérünk pénteken is túrázunk a háztól. Extrém rossz idő esetén nem megy a felvonó, ekkor ratrakkal és motoros szánnal jönnek a gyengébbekért, a bátrabbaknak gyalog kb 3/4-ed, 1 óra 🙂 felfelé.
Szombat és vasárnap: Aki síelni / snowboardozni szeretne, az vesz magának bérletet, a többiek jönnek velem sítúrázni (ehhez túraléc kell). A hótalpasok is a sítúrásokkal mennek, mutatok könnyű és gyönyörű útvonalakat: Nagy Ötscher (1893m) és a Kis Ötscher (1552m) csúcsára is felkapaszkodunk, valamint a hegy északi, déli és nyugati lejtőin is lecsúszunk.
Vasárnap: a felvonók zárásakor hazaindulás.
Néhány gondolat a kirándulásról: 
Akinek még nem biztos a sítudása, annak tartunk egy kis oktatást. A sítúra útvonalak az első nap nagyon könnyűek, utána, ahogy belejön a csapat a sítúrába, egyre nehezítünk.
Az Ötscher síterep jól karbantartott, sok könnyű pályával rendelkező vidék, ideális hely tanulásra. 
A 3-napos síbérlet: 105 euro. Sípályatérkép és pályainfók itt. (Síbérlet a sítúrásoknak, hótalpasoknak nem kell venniük!) Sí, túraléc, hótalp kölcsönzésében szívesen segítünk! 

Jelentkezések

Foglalás zárva erre az eseményre.