Térkép betöltése...

Dátum
Date(s) - 2019/06/15 - 2019/06/23
00:00

Helyszín
Odessa

Kategória


MEGYÜNK!!! 
Utazás: éjszakai vonattal, hálókocsiban, ágyneműt és törölközőt is kapunk
Szállás: vonaton, illetve Odesszában panzióban (hasonló lesz a Jaltai házunkhoz! (Voltunk ám már a Krímen is!) 🙂 )
Ellátás: nincs, de ajánljuk az odesszai halpiacot! 🙂 (boltok folyamatosan lesznek)
Létszám: 6-12 fő
Tervezett költségek: A vonatjegyet a határig mindenki egyénileg veszi, a határtól Odeszáig legalább 1,5 hónappal előre vesszük. Csak utazások (Dnyeszter torkolata, erődlátogatás, és minden egyéb kisebb úttal): kb.: 80 ezer FT (ELŐRE fizetendő) , szállás a helyszínen, de kb.: max. 60 ezer Ft (helyszínen fizetendő), belépő, enni, innivaló kb. max. 45 ezer Ft (helszínen fizetendő). 
Program:
Szombat:hajnalban indulás Budapestről Záhonyba, majd át a határon Chopra, ahol sörözés estig, amikor indul a vonatunk Kijevbe. Éjszaka a vonaton.
Vasárnap: Reggel érkezünk Kijevbe, ahol egész napos városnézés: Lavrák, Majdan, székesegyházak…  Este indulunk is tovább Izmail-be, éjszaka a vonaton. a Dnyeszter torkolatához: 
Hétfő: Reggel érkezés Izmail-be, ahol városnézés utána busszal Vylkovo, a delta legbelső ukrán faluja, Ukrajna Velencéje. Az éjszakát is itt töltjük vendégházban.
Kedd: Egész nap a delta.
Szerda: reggel busszal vissza Izmail-be, majd innen tovább Bilgorod Dnistrovskyba. Itt megcsodáljuk a tengerparti erődöt. Az éjszakát is itt töltjük panzióban.  
Csütörtök: reggel vonatra szállunk délben érkezünk Odesszába, fürdés, városnézés. Panzióban alszunk.
Péntek: Odessza, katakombák, fürdés, városnézés, este buli.
Szombat: egész nap Odessza, este vonatra szállunk.
Vasárnap: délre érünk Chopra, ahonnan hazaindulás Budapestre. Érkezés az esti órákban. 
Néhány gondolat a kirándulásról:
Buli a vonaton, kortyolod a vodkát, hallgatod a jobbnál jobb történeteket, állomás: leugrasz egy sörért, szárított halért… Odessza: halpiac, kaviár, Fekete-tenger, orosz újgazdagokkal teli strandok… Duna-delta: középkor, csónakok, halak, nád…
Hatalmas kaland! Csak a vonatjegyet vesszük meg előre, minden mást a helyszínen intézünk, pont ezért némi változás is lehet a tervezetthez képest. (Tündivel már bejártuk a terepet… mi akkor felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk!)
A kirándulás Duna-delta része fakultatív, lehet helyette inkább Odesszában strandolni is!
A kirándulásra hátizsák kell, de a táskákat csak a közlekedési eszközök, illetve a szállások közt cipeljük. Hosszú gyalogtúra nem lesz. Kattints a sziklás képre, a betűk fel vannak csavarozva a sziklára:) !

Jelentkezések

Be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia a foglaláshoz és a tervezett költségek megtekintéséhez.