Térkép betöltése...

Dátum
Date(s) - 2017/04/06 - 2017/04/08
Egész nap

Helyszín
Tisza forrásvidék

Kategória


ÚTLEVÉL KELL!!!
Időpont:
 2018. április 28 – 30. (szombat – hétfő, mindegyik munkaszünet!)
Szállás: első este  Rahón panzióban, második este turistaházban a Máramarosi havasokban (Perelisok, 1100m, hálózsák második estére kell!)
Ellátás: második este Perelisokban bőséges vacsora és harmadik nap reggeli
Létszám: 9-16 fő
Program:
Szombat: reggel 4.00-kor indulunk Budapestrõl, igény esetén az M3 mellett is be lehet szállni. Útközben megállunk megnézzük Huszt várát és Európa mértani közepét. Délután a Fehér- és a Fekete-Tisza összefolyásához megyünk, majd Rahón sörözünk.
Vasárnap: felkapaszkodunk a Máramarosi-havasokba (erdőhatár fölé), ahol rengeteg sáfránnyal és néhány hófolttal találkozunk. Útközben felejthetetlen kilátásban gyönyörködünk, csodáljuk a Tisza völgyét.
Hétfő: délelőtt még észak felé haladunk a gerincen, megcsodáljuk a Hóvár csúcsot a távolból, majd megkezdjük az ereszkedést és a Fekete Tisza völgyéből stoppal (ki kell próbálnotok nektek is!!!) megyünk vissza Rahóra, ahol  találkozunk a buszunkkal, majd indulás Budapestre.
Néhány gondolat a kirándulásról:
Hálózsák,  bakancs / jó túracipő és vízhatlan dzseki jól jön.
Hófoltokra számítunk! BÁRKI jöhet, nem túl megerőltető túra. Csak második és harmadik nap kell a hálózsákot, és egy kevés elemózsiát cipelni, így nem lesz nehéz a táskánk, hisz a hegyen kapunk vacsit és reggelit.

Jelentkezések

Foglalás zárva erre az eseményre.