Térkép betöltése...

Dátum
Date(s) - 2019/11/08 - 2019/11/10
00:00

Helyszín
Hohe Wand

Kategória


CSILLAGTÚRA, a busz a szállásig viszi a cuccainkat.
VIA FERRATA felszerelés szükséges, de a bérlésben tudunk segíteni. (A-B-C utakon haladunk, tehát a könnyűtől egészen a közepesen nehézig.)
Szállás: mindkét este menedékházban a Hohe Wand tetején, festői kilátással 826 m magasan. A busz a szállásig megy.
Ellátás: nincs, de menedékházainkban étterem üzemel.
Létszám: 9-14 fő
Program:
Péntek: reggel 6-kor indulunk Budapestről, késő délelőtt már a Herrgottschnitzer házánál szállunk ki a buszból. Innen leereszkedünk a Hohe Wand aljára, majd a Hanselsteigen (“B”) kapszkodunk vissza a szállásunkig. Ha marad időnk meglepetés via ferrata.
Szombat: reggel 9-kor indulunk, leereszkedünk a sziklafal északi peremén, majd a Ganghofersteigen (“C”) keresztül kapaszkodunk vissza a szállásunkig. Ha marad még időnk meglepetés via ferrata.
Vasárnap: reggel 9-kor indulunk, Frauenluchkensteig (“B”), majd a sziklafal tetején már vár ránk a buszunk. (Ha marad még időnk meglepetés via ferrata.)
Néhány gondolat a kirándulásról:
Via ferrata felszerelés szükséges. Kezdők is jöhetnek, akkor is velünk tarthatsz, ha még nem próbáltad korábban a via ferratat. Tériszony akadály. Kellő állóképesség szükséges a kapaszkodásokhoz, bár távolságban rövidek a napi programok. Minden napra egy ferrata lett betervezve, azonban, ha a csapat bírja a program bővíthető, akár napi 2-3 ferrata is beleférhet jó idő esetén. Hófoltokra számítunk.

Jelentkezések

Be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia a foglaláshoz és a tervezett költségek megtekintéséhez.